Medindex pro lékaře Knihy: Novinky Cambridge University Press (UK) Pathology of Heart Disease in the Fetus, Infant and Child

Pathology of Heart Disease in the Fetus, Infant and Child

Pathology of Heart Disease in the Fetus, Infant and Child

31.07.2019

Odborníkům je předkládána kniha, která přináší jedinečný ucelený pohled na problematiku "dětského" srdce. Pokrývá celou škálu srdečních patologií od plodu do dospělosti. Kniha je bohatě ilustrovaná (více než 800 barevných fotografií), obsahuje přehledné tabulky atd.

Kniha je rozdělena do 15 kapitol obsahujících témata jako anatomie normálního srdce, vyšetření srdce, vývoj srdce, vrozené srdeční vady, ischemie a infarkty, kardiomyopatie, záněty myokardu, endokardu a aorty, koronární arterie, metabolické a střádavé nemoci, perikard, fetální oběh, nádory, srdeční transplantace, náhlá srdeční smrt u mladých.

(Obálka: https://www.cambridge.org/cz/academic/subjects/medicine/pathology-and-laboratory-science/pathology-heart-disease-fetus-infant-and-child-autopsy-surgical-and-molecular-pathology?format=HB)

Bibliografické údaje:

Autor: Michael T. Ashworth
Vydavatel: Cambridge University Press
Počet stran: 500
ISBN: 9781107116283
Odkaz na stránky: https://www.cambridge.org/cz/academic/subjects/medicine/pathology-and-laboratory-science/pathology-heart-disease-fetus-infant-and-child-autopsy-surgical-and-molecular-pathology?format=HB
Cena: £ 49.99