Medindex pro lékaře Knihy: Novinky Elsevier (UK) NOYE's KNEE DISORDERS: SURGERY, REHABILITATION, CLINICAL OUTCOMES, 2nd edition

NOYE's KNEE DISORDERS: SURGERY, REHABILITATION, CLINICAL OUTCOMES, 2nd edition

NOYE's KNEE DISORDERS: SURGERY, REHABILITATION, CLINICAL OUTCOMES, 2nd edition

25.04.2016

Významný odborník v oblasti sportovně-medicínské ortopedie připravil knihu, která se dočkala již druhého vydání, pojednávající o problematice kolenního kloubu. Vychází z klinických dat z renomovaných publikací i vlastních zkušeností. Velkou část textu věnuje detailním popisům postupů „opravy“ a rekonstrukce měkkých tkání kolene, např. ligament, menisků, úprav chrupavek, postupům při náhradách ligament, stejně tak např. patellofemorálním kolenním náhradám, transplantaci menisků… nechybí ani text věnující se postoperačním rehabilitačním programům a protokolům, které usnadní a urychlí pacientům návrat k běžnému životu, pokud je to možné.
Krom jiného jsou zmíněna a diskutována problematiky artrofibrózy, bolestivých syndromů, tibiální a femorální osteotomie aj.
Díky e-knize je možné přihlásit se i do online prostředí a zhlédnout 46 videí operací. Knize samozřejmě nechybí bohatý obrazový materiál.

(Obálka:http://www.elsevierhealth.co.uk/noyes-knee-disorders-surgery-rehabilitation-clinical-outcomes-9780323329033.html)

Bibliografické údaje:

Autor: Frank R. Noyes
Vydavatel: Elsevier
Počet stran: 1280
ISBN: 9780323329033
Odkaz na stránky: http://www.elsevierhealth.co.uk/noyes-knee-disorders-surgery-rehabilitation-clinical-outcomes-9780323329033.html
Cena: £173.69