Medindex pro lékaře Knihy: Novinky Elsevier (UK) Biochemical, Physiological, and Molecular Aspects of Human Nutrition, 4th Edition

Biochemical, Physiological, and Molecular Aspects of Human Nutrition, 4th Edition

Biochemical, Physiological, and Molecular Aspects of Human Nutrition, 4th Edition

18.06.2018

Vědecký pohled na biologickou podstatu naší stravy je hlavním těžištěm této knihy. Pokrývá biochemickou, fyziologickou i molekulární aspekty stravování, resp. potravin, tj. jak potraviny, nutrienty působí na biochemické pochody, jaký vliv mají na buňky, tkáně a celé tělo. Toto vydání je opět přepracované a aktualizované. Podílelo se na něm více než 20 expertů, vychází se z klinických a vědeckých poznatků.
Nově je v tomto vydání hlouběji rozepsána problematika lipidů, lipoproteinů, cholesterolu, mastných kyselin a trygliceridů a jejich metabolismu.

Bibliografické údaje:

Autor: Martha H. Stipanuk, Marie A. Caudill
Vydavatel: Elsevier
Počet stran: 976
ISBN: 9780323441810
Odkaz na stránky: https://www.eu.elsevierhealth.com/biochemical-physiological-and-molecular-aspects-of-human-nutrition-9780323441810.html
Cena: €120.60